Seniorgruppen

Åpning av sommersesong tirsdag 2. mai

Hei  alle seniorgolfere (fra 50 år og oppover)  Da er vi klar for åpning av sommersesongen.
Tirsdag 2. april starter vi vår tradisjonelle  serie  på 10 runder, hvorav de 7 beste rundene er tellende. Håper alle er klar for en kjekk og  uformell konkurranse som går frem til 24. september.

Det blir også lagmatch for seniorer hvor vi er 4 personer på lag som spiller mot et tilsvarende lag fra en annen klubb. Tor Tidemann kommer tilbake til dette senere.

Da håper vi på at værgudene er med oss, og at vi får en fin sommer alle sammen

Generelt om Seniorgruppen
Alle betalende medlemmer i Sandnes GK er automatisk med i seniorgruppen ved fylte 50 år. De kan da være med på Seniorturneringene som arrangeres annen hver tirsdag i uke med partall. Kravet er 36 i hcp og nedover.

Sesongen starter opp på våren med en serie på ti turneringer, hvorav de syv beste er tellende. Men det er premieutdeling for hver turnering. Startgebyr er kr 50,-. Golfspillere fra andre klubber er alltid velkommen til å delta. Greenfee er kr 200,-.

De som ønsker å delta melder seg på i Golfbox.

Seniorkomiteen består av fem medlemmer og har som hovedoppgave å skape et godt miljø, arrangere turneringer, samt golftur til andre klubber. De siste årene har vi arrangert weekend turer som har vært veldig vellykket.

Reidun Elise Aske Berg
senior@sandnesgolfklubb.no