Seniorgruppen

Hei alle seniorspillere – nå går vi inn i høst og vintersesongen, men seniorturneringene fortsetter på tirsdager i partall-uke.

Turneringene vil nå være åpen for alle som har lyst å spille, men vi tar som vanlig forbehold om vær- og føreforhold.
Det må
være minimum 15 deltakere påmeldt for å gjennomføre turneringen.

Generelt om Seniorgruppen
Alle betalende medlemmer i Sandnes GK er automatisk med i seniorgruppen ved fylte 50 år. De kan da være med på Seniorturneringene som arrangeres annen hver tirsdag i uke med partall. Kravet er 36 i hcp og nedover.

Sesongen starter opp på våren med en serie på ti turneringer, hvorav de syv beste er tellende. Men det er premieutdeling for hver turnering. Startgebyr er kr 50,-. Golfspillere fra andre klubber er alltid velkommen til å delta. Greenfee er kr 200,-.

De som ønsker å delta melder seg på i Golfbox.

Seniorkomiteen består av fem medlemmer og har som hovedoppgave å skape et godt miljø, arrangere turneringer, samt golftur til andre klubber. De siste årene har vi arrangert weekend turer som har vært veldig vellykket.

Reidun Elise Aske Berg
senior@sandnesgolfklubb.no