Damer

Damegolfen

Spilles på torsdager – Velkommen!
Programmet for damegolfen 2018. Her blir det mye spennende!

1. Hva
      Damegolfen er for alle jenter/damer, som vil spille golf i godt selskap, uansett hcp. Nye er spesielt velkomne.
    2. Når
      Hver torsdag fra april til september spiller vi 9-hulls eller 18-hulls Stableford, vi spiller Scramble, ca. en gang i måneden
    3. Starttider
      Det er reservert for damegolfen, fra ca. kl 17.00 tom kl 17.40. Bestill tid i Golfbox helst innen tirsdag kveld. Onsdag åpnes tidene for alle. «Fyll opp flightene » alle er greie å spille med.
      De som vil kan spille til andre tider på torsdagen, så fremt de har markør.
    4. Hva gjør du for å bli med?
      Torsdag stiller vi opp minst 10 minutter før tee-tid, betaler kr. 50,- i startkontingent i Proshop, og skriver oss inn i boken. Pengene går til premier.  Gjestespillere er velkomne!
    5. Registrering
      Vi bruker elektroniske scorekort, så vi registrerer oss før vi går ut, og bekrefter resultatet etter at vi er ferdig med runden. Husk markør. Resultatene finner du på Gobex.
    6. Premiering:En forutsetning for å vinne er at man har deltatt på minimum 4 runder.
      Det premieres 2 ganger i løpet av året for alle typer spill og HCP -grupper.

Kontaktdame:
        Anne Jane Anfinsen