Kjøp medlemskap bane

Vilkår medlemskap Bærheim Golfpark .

Nå kan du velge medlemsskap som passer for deg!

Vi kan nå tilby ulike typer medlemsskap (bronse, sølv, gull, og gull pluss). Du velger den kategorien som er mest fordelaktig for deg. Se under hva de forskjellige medlemsskapene inneholder og hva de koster.

Gull pluss Gull Sølv Bronse
Hovedmedlem pr måned 1100,- 890,- 750,- 620,-
Ektefelle pr måned 890,- 690,- 590,- 490,-
Ubegrenset spill hovedbane og korthullsbanen Inkudert Inkudert Inkudert Inkudert
Gratis fellestreninger og Ådne’s akademi Inkudert Inkudert Inkudert Inkudert
Gratis opptak av sving i videosenter på fellestrening Inkudert Inkudert Inkudert Inkudert
Rangeballer eget forbruk Gratis Gratis Gratis 25%
Rabatt golfutstyr, sko og klær min. kjøp kr. 1000,- 15% 15% 10% 5%
Greenfeepris til egne gjester drop in 9 hull 200,- 200,- 200,-
Greenfeepris til egne gjester drop in 18 hull 300,- 300,- 300,-
Greenfee kan kjøpes i bolk før 1. april til kr. 200,- pr stk Max. 15 stk Max. 10 stk Max. 5 stk
Rabatt golfbil 50% 50% 25%
Leie selskapslokalet min. 20 gjester aller dager 50% 50% 25%
Rabatt kaffe Gratis 50%
Rabatt varmrett, baguett og pølser 50% 50%
Barn/barnebarn under 14 år, spilleavgift og rangeballer Gratis Gratis
Åpningsturnering inkl. middag, ikke alkohol Gratis 50% 695,- 695,-
Gullkort turnering, inkl. drikke Gratis Gratis 795,- 795,-
Superlørdag høst inkl. middag, ikke alkohol Gratis 50% 695,- 695,-
Julebord Bærheim Golfpark’s november inkl. middag og drikke Gratis Gratis
Rabatter er kun for eget bruk

Juniorer/Studenter

• Barn opptil 18 år kr 2000 u/rangeballer og kr 3000 m/rangeballer
  • Ungdom 18-21 år: kr 3000 u/rangeballer og kr 4000 m/rangeballer
  • Studenter: kr 3300 u/rangeballer og kr 4400 m/rangeballer

Informasjon om juniortrening.

Medlemskap klubb

I tillegg til å ha medlemskap på banen (Bærheim Golfpark), må man ha medlemskap i en golfklubb. Sandnes Golfklubb har Bærheim Golfpark som sin hjemmebane, se mere informasjon her på hjemmesiden under klubb/medlem. Alle som spiller på en norsk bane må være medlem av en golfklubb registrert i Norges Golfforbund.

Bli medlem i Sandnes golfklubb

Inkludert i medlemskap på banen 2018

Man kan spille ubegrenset på hovedbanen.

Fellestreninger med instruktør

Det er 20 timer gratis fellestreninger med instruktør i sesongen. Ingen påmelding, kun oppmøte. Veldig god mulighet til å bli mye bedre etter kurset. Hver fredag sendes ut neste ukes treninger med tider, instruktør og innhold i timene.

Ådne golfakademi

En egen golfskole i tillegg til fellestreningene der vi fokuserer på forskjellige deler av spillet som putting, chipping, bunker, pitching, spill på bane, forskjellige teknikker sving, rytme i svingen, oppstilling, grep etc. Mye å lære her.

Mandags spill/trening

Hver mandag ettermiddag/kveld kan nybegynnere få instruksjon, spille korthullsbanen, eller spille 9 hull på hovedbanen. Fra kl 1730 er hull 1 på hovedbanen reservert kun nybegynnere. Det er med flere veiledere på mandagene. Veldig kjekt opplegg! For å bli med på mandagene så må man melde seg på til post@golfmanagement.no innen mandag kl 1200. Startliste får du på mail før kl 1500. Det spilles 9 hull fra nybegynnerteestedene. Skal du kun delta på treningene, så husk å informer om det når du melder deg på.