Kjøp medlemskap bane

Vilkår medlemskap Bærheim Golfpark .

Nå kan du velge medlemskap som passer for deg!

Vi kan nå tilby ulike typer medlemskap (bronse, sølv, gull, og gull pluss). Du velger den kategorien som er mest fordelaktig for deg. Se under hva de forskjellige medlemskapene inneholder og hva de koster.

Juniorer/Studenter

• Barn opptil 18 år kr 2000 u/rangeballer og kr 3000 m/rangeballer
  • Ungdom 18-21 år: kr 3300 u/rangeballer og kr 4300 m/rangeballer
  • Studenter/i militærtjeneste: kr 3300 u/rangeballer og kr 4300 m/rangeballer

Informasjon om juniortrening.

Medlemskap klubb

I tillegg til å ha medlemskap på banen (Bærheim Golfpark), må man ha medlemskap i en golfklubb. Sandnes Golfklubb har Bærheim Golfpark som sin hjemmebane, se mere informasjon her på hjemmesiden under klubb/medlem. Alle som spiller på en norsk bane må være medlem av en golfklubb registrert i Norges Golfforbund.

Bli medlem i Sandnes golfklubb

Inkludert i medlemskap på banen 2020

Man kan spille ubegrenset på hovedbanen.

Fellestreninger med instruktør

Det er opptil 10 timer gratis fellestreninger med instruktør i sesongen. Ingen påmelding, kun oppmøte. Veldig god mulighet til å bli mye bedre etter kurset. Hver fredag sendes ut neste ukes treninger med tider, instruktør og innhold i timene.