Firmapakker

På Bærheim har vi et fantastisk bra firmatilbud som over 100 bedrifter og deres ansatte i regionen allerede benytter seg av. Firmapakkene kan skreddersys den enkelte bedrift etter behov. Nedenunder noe av det som vi gjerne legger  inn i en firmapakke:

Gratis alle ansatte med ektefeller og barn: Ubegrenset rangeballer, golfkurs inkludert 8 timer kurs, teorikurs og banespill (veien til golf), låne utstyr, være med på 30 fellestimer instruksjon i uken og spille på korthullsbanen og delta på Ådnes Golf akademi.

VIP kort. Innehaver av VIP kort kan spille ubegrenset selv og alltid ha med 3 kunder gratis.

Kundeturnering/internturnering. Hva med å samle ansatte og/eller firmaforbindelser til en golfdag med 18 hull og en sosial sammenkomst etterpå?

Teambuilding ansatte/kunder. Ta med ansatte og forretningsforbindelser til en golfdag med 1.5 timer golf på range og korthullsbanen og middag etterpå. En garantert suksess!

Firmatreff: Vi har 3 store arrangementer hvert år vi inviterer alle våre firmakunder til å delta på. Det første er åpningsturneringen med 18 hull og påfølgende fest på Hall Toll. Deretter har vi en sommerturnering med fest/middag på Bærheim og vårt siste arrangement er sponsorcup i slutten av sesongen med turnering først og 5 retters middag Hall Toll. På alle arrangementene er det mange beslutningstakere, god stemning og fantastisk god mat og underholdning.

Dagspass/greenfee/årskort en eller flere. En firmapakken kan inneholde et vist antall dagspass eller et antall personlige årskort til banen.

Reklame på selve banen. Vi har mange gode eksponeringsplasser for firmalogo som inngangspartiet til banen, på teested, på flaggene, korthullsbanen og treningsområder.

Sommerfest/julebord. Våre firmakunder får leie selskapslokalene gratis og har førsteprioritet på booking.

Hørtes dette interessant og spennende ut å være med på? Ta i så fall kontakt med Ådne Stensland adnes@golfmanagement.no, 90892537 for en presentasjon eller for tilbud.

BLI MED I VÅRT FIRMAOPPLEGG. MASSE  KJEKT Å VÆRE MED PÅ SOM BÅDE ANSATTE OG FORRETNINGSFORBINDELSER KAN BENYTTE SEG AV! OG PAKKENE ER MYE BILLIGERE ENN DU TROR!

TA KONTAKT FOR TILBUD/PRESENTASJON SNAREST!