Golfkurs kun kr 195,-

Dersom du melder på minimum 5 venner (over 18 år) får alle hele pakken GRATIS!

Velkommen til golfkurs på Bærheim Golfpark!

Kurset er på 8 timer og er en innføring i golfsporten. I tillegg til dette praktiske kurset må man ta et teorikurs som går over 1 kveld (2 timer) samt delta på banespill (2 timer). Man trenger ikke lenger å ta teoriprøve og baneprøve. Man tar kurs, deltar kun på teorikurs og banespill og så er man klar til å spille på banen!

Ukeskursene går over 4 dager:
Mandag-torsdag kl 17.00-19.00.

Helgekursene går over 2 dager:
Lørdag og søndag kl 11.00-15.30.

For påmelding til praktisk kurs fyll inn skjemaet og send inn:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ønsker du å melde på venner eller familiemedlemmer? Fyll inn navn her

Ønsker ukeskurs eller helgekurs
UkeskursHelgekurs

Hvilken uke ønsker du å gå på kurs?

Kurset inkluderer:

• Veien til golf: 12 timers kurs hvorav 8 timer praktisk kurs, 2 timer teorikurs, og 2 timer banespill
  • Rangekort med 20 bøtter baller
  • Ett års spill på korthullsbanen
  • Teorikursmateriale: Regelbok og infohefte fra Norges Golfforbund
  • Golfbok: Spill bedre Golf av Ådne Stensland.
  • Instruksjonsvideoer for nybegynnere som blir sendt i forkant av kursstart

Tilbudet gjelder for de som melder seg på og gjennomfører kurset til og med uke 39.

Teorikurs

Påmelding til disse gjøres ved å sende mail til Proshop på proshop@golfmanagement.no, eller ved å skrive seg opp på listen som henger på tavlen i gangen på klubbhuset.

Veien til Golf Banespill

Det henger lister på tavlen i klubbhuset over tider for å ta dette også. Skriv deg opp her, eller kontakt proshop på mail eller telefon. Det er også mulighet for å ta dette på dagtid, skriv deg så opp på listen over de som ønsker det, så vil du bli kontaktet. Husk å opplys om din mailadresse.

(Kurspakken koster normalt kr 1.500,-)

Tlf proshop: 959 15 031

– Når man har begynt å spille golf angrer man bare på en ting – at man ikke begynte før!