Våre golfinstruktører

Her på Bærheim Golfpark er det Per Åke Bådholm som er Pro. I sesongen har han også med seg kursveiledere Kristian Bærheim. Per tilbyr privattimer både med og uten Trackman i tillegg til «veien til golf-kurs» og fellestreninger (gratis treninger for medlemmer) Kristian assisterer både på fellestreninger, teambuildinger, og «veien til golf-kurs».

Per kan også hjelpe med individuell kølletilpasning, justering av loft & lie, skifte grep og skifte skaft (stål/graphite).

Våre instruktører er nå sertifiserte i bruken av TrackMan.

Det betyr dere, at nå kan dere booke protime med TrackMan. Prisen for trackman er kr 150 i tillegg til protimen. For ikke-medlemmer er prisen kr 500 i tillegg til protimen. Send en mail til post@golfmanagement.no for booking.

Per-Åke Bådholm
Per Åke Bådholm, Golfinstruktør, booking av privattimer med eller uten trackman gjøres via Monica på: post@golfmanagement.no

Kristian
Kristian Bærheim, kursveileder