Turneringsrepresentasjon

Generelle retningslinjer ved representasjon av klubben

Representerer man Sandnes Golfklubb i turnering forventes det upåklagelig oppførsel. Hvis mulig bør antrekk skildre Sandnes Golfklubb. Etikette og regelverk følges. NS og NR blir ikke akseptert uten gyldig grunn, da heter det WD. NS og NR medfører sanksjoner og støtten trekkes, som behandles av styret. Ved NS på klubbens egne turneringer sendes det regning på startavgiften. Still med godt humør slik Sandnes Golfklubb sine spillere fremstår på sitt beste.

Hva dekkes?

Reise

• Rimeligste reiseform i form av fly, båt, tog eller bil.
  • Den reisende må selv legge ut for reisen og får reisen dekket og overført egen konto etter at reiseregning med nødvendige kvitteringer er levert klubbsekretær. Reiseregningen må være godkjent av komite/gruppeleder. Skjema for reiseregning finner du på hjemmesiden eller på Klubbkontoret.
  • Det forutsettes at fører av bilen i forkant av reisen har fått dette godkjent av komite/gruppeleder.
  • Hvis reisen dekkes av en tredjepart eller sponsor, dekker klubben ingen kostnader forbundet med reisen.

Overnatting

• Rimeligste overnattingsform, ved bruk av enkeltrom må mellomlegget for det kostes av hver enkel deltaker.

Diett

Diett dekkes ikke av klubben.

Kjøregodtgjørelse

Kompenseres med 2,00 kr per kjørte km og bompenger.

Gruppene

Elitegruppen

Kompensasjon ved deltagelse i turneringer. Støtten gjelder for klubbens elite spillere på Norgescup, Regiontour, NM lag og NM individuelt. Støtten dekkes for utøvere som gjennom sin komite/gruppe er trukket ut eller har kvalifisert seg til spill i turnering. For andre spillere i klubben kan det søkes for enkelturneringer, søknad sendes styret. Det er en egenandel på kr. 1.000,- pr turnering på Norgescup eller NM individuelt utenfor Vestlandet. Elitemedlemmer får dekket 3 stk Region Tour Rogaland (RTR) startavgifter. Er man blant de tre beste fra Sandnes Golfklubb så får man dekket neste turnering også. NM lag dekkes av klubben. For at klubben skal gi støtte til komiteene/gruppene forutsettes det at komiteledere har budsjettert for dette i eget budsjett. Medlemmer på Elitelaget har en egenandel på kr 1000 per sesong.

Junior Elite

Samme som for Elitegruppen med egenandel på kr. 1000,- ved reise. Aktuelle turneringer: Norges Cup, Titleist Tour og kvalifiseringsturneringer til Titleist Tour. Lag NM dekkes av klubben. Klubben dekker 50 % av startavgift til Region Tour Rogaland. Junior Elite spillere har en egenandel på kr. 1000 pr. år.

Junior

Klubben dekker reise til juniorturneringer som: Organisert felles reise til Narvesen Tour – Junior. Aktive juniorer har en egenandel på kr. 1000,- pr. sesong.

Senior

Følger samme som Elitegruppen.