Bli med på KLM INVITATIONAL 2017 på Bærheim Golfpark torsdag 8.juni

Oppmøte, innsjekking, utdeling av baggispakke etc fra kl. 11. Shotgun start kl. 12. Etter turneringen blir det grillbuffet, premieutdeling og god drikke. Tradisjonen tro lager vi noen kjekke konkurranser «senere» på kvelden.

Meld deg på her!

Max antall lag: 35. Påmelding etter førstemann til mølla-prinsippet eller senest fredag 2. juni kl. 12.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Handicap

Klubb

Medspiller (hvis tom antas det at du er single)

Turneringsinformasjon:

• Spilleform: 2-manns lag, sammenlagt stableford score.
  • Handicapbegrensninger: Max hcp 36 individuelt og max 50 totalt for laget.
  • Følgende lag premieres: første, andre og tredje plass, nærmest pinnen, alle par 3-hull, lengste drive og nærmest streken. Vinnerlaget vinner reise og opphold til KLM Open. Startlister blir sendt ut på mail med laginformasjon og hvilket hull man skal starte på. Om du ikke har partner så kan du kan gjerne melde deg på single så finner Ådne en partner til deg.
  • Dette er en personlig invitasjon og kan kun benyttes av mottaker av invitasjonen. Hovedpremien er også personlig og kan kun benyttes av personene på vinnerlaget.
  • PS! La gjerne bilen bli stående hjemme!

Prisinformasjon

• Egenandel, Kr 600 som inkluderer: Turnering, baggispakke, grillbuffét og drikke. Betaling i proshopen før start.

Påmelding

• Bruk påmeldingsskjema eller send e-post til til Ådne på: adnes@golfmanagement.no. Skriv på navn, hcp og eventuelt hvem du har som partner.

Hjertelig velkommen!

Eva Robson, Øyvind Svenning, Christian Vollan og Ådne Stensland!

AAEAAQAAAAAAAAJ-AAAAJDgzNTdlODQ3LTQ3ZTAtNGQ2OC1iZWY1LTk5NzJjMzJkZDQ2OA