Få med deg KLM INVITATIONAL 2016 på Bærheim Golfpark torsdag 26. mai!

Dette blir en opplevelse for minnebøkene! Oppmøte er kl. 11.00 og deretter går det bokstavelig talt slag i slag med shotgun start kl. 12.00 og mye moro resten av dagen.

Etter turneringen blir det først grillbuffet og deretter premieutdeling. Vinnerlaget får tur til KLM OPEN i Amsterdam 7. til 8. september 2016 på golfbanen the Dutch og opphold i Dordrecht. Senere på kvelden drar vi til Hall Toll i Stavanger sentrum hvor festen fortsetter med live musikk, mer servering, bursdagsfeiring og overraskelser!

Meld deg på her!

Påmelding skjer etter førstemann til mølla-prinsippet. Skriv om du skal være med til Hall Toll og om du skal ha med flere gjester der (max 2 pr. turneringsdeltaker).

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Handicap

Klubb

Medspiller (hvis tom antas det at du er single)

Skal du være med på Hall Toll? (skriv antall gjester)

Program for dagen:

11.00: Oppmøte og utdeling av scorekort og poletter til rangen. Servering av baguetter, mineralvann og sjokolade.
11.45: Info og bilder.
12.00: Shotgun start – turneringen er i gang! Lunsj serveres mellom hull 4 og hull 16.
17.00: Grillbuffet med marinerte spareribs, marinerte biffer, kyllingklubber, ostepølser, slottspoteter, potetsalat, hvitløksbrød, salat og barbequesaus.
18.00: Premieutdeling.
18.30: Konkurranse i Chip-slottet
18.45-19.30: Vorspiel før turen går til Hall Toll.
19.30: Avreise med buss til Hall Toll hvor vi disponerer hele 1. etasje.
21.00: Tapas serveres på Hall Toll.
22.00: SHOW, SHOW, SHOW!
00.00: Ådne Stensland fyller 50 år. Overraskelser kommer – må oppleves!
02.30: Dørenes stenges på Hall Toll.
Fredag formiddag: Ta fri☺

Turneringsinformasjon:

• Spilleform: 2-manns lag, sammenlagt stableford score.
  • Handicapbegrensninger: Max hcp 36 individuelt og max 50 totalt for laget.
  • Max antall lag: 32. Påmelding etter førstemann til mølla-prinsippet.
  • Følgende premieres: første, andre og tredje plass, nærmest pinnen, alle par 3-hull, lengste drive og nærmest streken. Vinnerlaget vinner reise og opphold til KLM Open i Amsterdam. Sjekk ut denne nettsiden for info om denne tradisjonsrike turneringen: http://www.klmopen.nl/nl/.
  • Startlister blir sendt ut på mail med laginformasjon og hvilket hull man skal starte på. Du kan gjerne melde deg på single så finner Ådne en partner til deg.
  • PS! La bilen bli stående hjemme

Prisinformasjon:

• Turnering og grillbuffét på Bærheim: Kr. 600 pr. deltaker. Betaling i proshopen før start.
  • Turnering og Hall Toll-fest: Kr. 1000 pr. deltaker. Betaling i proshopen før start.
  • Hall Toll-fest: Kr. 500. Betales ved inngang til Hall Toll.

Informasjon om Hall Toll-festen:

• Et forrykende show med blant annet musikere: Eivind Klemetsen med band og vår fantastiske saxofonist, Leonardo La Peruta, som flys inn fra Spania.
  • Tapasbuffet (serveres fra kl. 21.00) og god drikke (4 barbonger øl/vin pr. pers.) er inkludert.
  • Dørene på Hall Toll åpner kl. 19.00 så det er mulig å komme før golferne kommer kl. 20.00.

Griffinstone logo

Eva Robson, Øyvind Svenning, Bengt Georgsen, Håvard Larsen og Ådne Stensland!