Selskapslokaler

Send oss en mail dersom du ønsker mere informasjon ang booking eller priser på leie. Husk for all del, vær ute i god tid.

PS! Vi har besluttet å slutte med å leie ut til konfirmasjoner fra år 2017,  det fordi disse ofte kolliderer med vårens turneringer og arrangement. Beklager dette.

Epost: adnes@golfmanagement.no

Bærheim Golfpark holder til i landlige omgivelser på ett gammelt gårdsbruk like i utkanten av Forus. Av respekt for tidligere virke på gården er bygningene i golfparken restaurert i gardspreget stil. Vi ønsker å bevare dette preget i anlegget.  Titter du litt rundt deg, vil du også finne en mengde gamle redskaper pryde anlegget.

Vårt selskapslokale i «Finnehuset» er ett stemningsfylt lokale til både små og store anledninger. Her arrangeres sommerfester, julebord, bursdager, teambuildinger og dagtidskonferanser, for å nevne noe. Det kan arrangeres som ren fest, eller med en aktivitetsdel som en introduksjon til golf med spill på korthulls-banen, og golfleker. Vi stiller da med instruktører. Alle aktiviteter er lagt opp slik at alle kan være med, selv uten noe som helst golfkunnskap.

Huset ble i sin tid brukt som grisehus. Det er nå bygget om til spiserom/konferanserom. Her er det tilgang til trådløst nett, prosjektor, og musikkanlegg. Videre har vi montert høyttalere i alle rom, slik at musikk kan nytes i spisesalen, så vel som i baren, eller hagestuen. I det ene hjørne har vi også laget peis, så her kan man hygge seg på ekstra kalde kvelder med fyr i peisen. Bygget er totalrenovert og ble i fjor «bundet» sammen med proshopen med en gang. Gangen tar deg også ned til toalett.

Utgangsdøren i Finnehuset tar deg direkte ut i vår hage-stue som er smakfullt innredet med hagesalonger. I hagestuen har vi installert varmluftsannlegg som brukes på kalde kvelder. Videre kan vi ta turen inn gjennom hagestuen, og opp trappen. Vi befinner oss nå i den gamle siloen. Her har vi bygget kjøkken i 1. etg. Her tilberedes all mat. Hyllene rundt veggene i siloen brukes til å sette opp buffeten.

Ned trappen i siloens kjeller finner vi baren, ett hyggelig samlingssted etter maten.

På utsiden av hagestuen har vi sittegrupper til deilige sommerkvelder.

Fakta om selskapslokalene:

• Vi kan dekke til opptil 60 personer i spiserommet
  • Maten må velges ut fra vår meny
  • Maten serveres som buffet
  • Vi ordner med dekking, og bordpynt
  • Lokalet leies inkludert vask
  • Vi har ikke skjenkebevilling her, så alkohol må medbringes

Litt om maten

Vi anbefaler husets spesialitet Grillbuffet. Fantastisk god buffet og spesielt spareribsen som du ikke finner på noen restauranter i Stavanger. Produsert av Holmens.

• Marinert spareribs
  • Marinert biff
  • Kyllingklubber
  • Slottspotet
  • Potetsalat
  • Ostepølser
  • BQ saus
  • Salat/dressing
  • Mais
  • Hvitløksbrød
  • Dessert: Vi anbefaler Is, Hennig Olsen Gold vanilje med varme småbær

Lokalene leies kun ut med mat!

Priser, mer info, besiktigelse, og/eller booking kontakt:

Ådne Stensland adnes@golfmanagement.no  mob. 908 92 537
Monica Holberg post@golfmanagement.no  mob. 45 25 96 93

Vi tilbyr gratis golfkurs, full pakke til alle som deltar på arrangement i våre selskapslokaler.