Seniorgruppen

Hei igjen alle seniorgolfere (fra 50 år og oppover)

Da nærmer vi oss åpningen av sommersesongen. Tirsdag 18. april starter vi den tradisjonelle serien vår på 10 runder, hvorav de 7 beste rundene er tellende. Håper alle er klar for en kjekk og uformell konkurranse som går frem til september.
Det blir også lagmatch for seniorer hvor vi er 4 personer på lag som spiller mot et tilsvarende lag fra en annen klubb. Trygve Dirdal kommer tilbake til dette senere.
Minner også på at vi har fremdeles en turnering kommende tirsdag, som er åpen for alle.
Da håper vi på at værgudene er med oss, og at vi får en fin sommer alle sammen!

Reidun Aske Berg
leder seniorkomiteen

Da er vi igjen klare for Seniorturneringen, denne gang i 2017! Vi starter opp allerede tirsdag 10. januar. Foreløpig er turneringen åpen for alle. Vi ønsker oss mye godvær fremover, og håper at mange av dere er klar for litt vintergolf!

For seniorgruppen
Reidun E. Aske Berg

Veldedighetsturnering 25. juli 2017

Generelt om Seniorgruppen
Alle betalende medlemmer i Sandnes GK er automatisk med i seniorgruppen ved fylte 50 år. De kan da være med på Seniorturneringene som arrangeres annen hver tirsdag i uke med partall. Kravet er 36 i hcp og nedover.

Sesongen starter opp 18. april og da med en serie på ti turneringer, hvorav de syv beste er tellende. Men det er premieutdeling for hver turnering. Startgebyr er kr 50,-. Golfspillere fra andre klubber er alltid velkommen til å delta. Greenfee er kr 200,-.

De som ønsker å delta melder seg på i Golfbox.

Seniorkomiteen består av fem medlemmer og har som hovedoppgave å skape et godt miljø, arrangere turneringer, samt golftur til andre klubber. De siste årene har vi arrangert weekend tur til Kvinesdal GK som har vært veldig vellykket.

I juli måned har vi ikke turneringer, men arrangere en veldedighetsturnering, som vi kommer tilbake til.

Reidun Elise Aske Berg
senior@sandnesgolfklubb.no

Kvalifisering til Senior Lag NM 2016

Spilles 13-14 august på Kongsvinger GK

Det spilles for 3 kvalik plasser på onsdag medal som starter i dag og frem til og med onsdag 22de juni. De beste 3 som har lavest brutto score av 6 tellende runder er da klar for Lag NM.

Den siste og 4de plassen spilles om på Sola GK (gul tee) av de neste 4 beste av de 6 tellende runder den 24 juni.

Alt dette er for uttak av lag for 1ste divisjon. Vi ønsker også å melde på ett lag for Lag NM 3dje divisjon som spilles samme helg på Bærheim.

Ketil Sunde kommer til å holde styr på scorene fra golfboks fra alle de som er interesserte i å kvalifisere seg. Vennligst gi beskjed til Ketil Sunde, Arild Ravndal eller undertegnede om du ønsker å være med på dette.

Edwin Rooyakkers