Seniorgruppen

Seniorgruppen – sommer 2017

Da går vi inn i juli måned, og seniorturneringen den 27.juni er den foreløpig siste før sommerferien.

Juli er med andre ord turneringsfri, men vi minner om seniorenes Veldedighetsturnering tirsdag 25. juli.  Påmelding i Golfbox.  Vi håper mange støtter opp om dette arrangementet. Overskuddet går til Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Stavanger universitetetssjukehus.

Vi starter opp igjen med ny giv tirsdag 8. august – det blir den 7. runden i sommerturneringen.

Ønsker alle en riktig god sommer

Hei igjen alle seniorgolfere (fra 50 år og oppover)

Da nærmer vi oss åpningen av sommersesongen. Tirsdag 18. april starter vi den tradisjonelle serien vår på 10 runder, hvorav de 7 beste rundene er tellende. Håper alle er klar for en kjekk og uformell konkurranse som går frem til september.
Det blir også lagmatch for seniorer hvor vi er 4 personer på lag som spiller mot et tilsvarende lag fra en annen klubb. Trygve Dirdal kommer tilbake til dette senere.
Minner også på at vi har fremdeles en turnering kommende tirsdag, som er åpen for alle.
Da håper vi på at værgudene er med oss, og at vi får en fin sommer alle sammen!

Reidun Aske Berg
leder seniorkomiteen

Da er vi igjen klare for Seniorturneringen, denne gang i 2017! Vi starter opp allerede tirsdag 10. januar. Foreløpig er turneringen åpen for alle. Vi ønsker oss mye godvær fremover, og håper at mange av dere er klar for litt vintergolf!

For seniorgruppen
Reidun E. Aske Berg

Generelt om Seniorgruppen
Alle betalende medlemmer i Sandnes GK er automatisk med i seniorgruppen ved fylte 50 år. De kan da være med på Seniorturneringene som arrangeres annen hver tirsdag i uke med partall. Kravet er 36 i hcp og nedover.

Sesongen starter opp 18. april og da med en serie på ti turneringer, hvorav de syv beste er tellende. Men det er premieutdeling for hver turnering. Startgebyr er kr 50,-. Golfspillere fra andre klubber er alltid velkommen til å delta. Greenfee er kr 200,-.

De som ønsker å delta melder seg på i Golfbox.

Seniorkomiteen består av fem medlemmer og har som hovedoppgave å skape et godt miljø, arrangere turneringer, samt golftur til andre klubber. De siste årene har vi arrangert weekend tur til Kvinesdal GK som har vært veldig vellykket.

I juli måned har vi ikke turneringer, men arrangere en veldedighetsturnering, som vi kommer tilbake til.

Reidun Elise Aske Berg
senior@sandnesgolfklubb.no