Seniorgruppen

Seniorturneringen fortsetter som vanlig utover vintersesongen, tirsdag i uker med partall.
Vi må ta høyde for vær og føreforhold i tiden fremover, og  setter en minimum grense på 15 deltakere for å gjennomføre turneringen.
Turneringene er nå åpen for alle, så kom og bli med!

Reidun Aske Berg
leder seniorkomiteen

Generelt om Seniorgruppen
Alle betalende medlemmer i Sandnes GK er automatisk med i seniorgruppen ved fylte 50 år. De kan da være med på Seniorturneringene som arrangeres annen hver tirsdag i uke med partall. Kravet er 36 i hcp og nedover.

Sesongen starter opp 18. april og da med en serie på ti turneringer, hvorav de syv beste er tellende. Men det er premieutdeling for hver turnering. Startgebyr er kr 50,-. Golfspillere fra andre klubber er alltid velkommen til å delta. Greenfee er kr 200,-.

De som ønsker å delta melder seg på i Golfbox.

Seniorkomiteen består av fem medlemmer og har som hovedoppgave å skape et godt miljø, arrangere turneringer, samt golftur til andre klubber. De siste årene har vi arrangert weekend tur til Kvinesdal GK som har vært veldig vellykket.

I juli måned har vi ikke turneringer, men arrangere en veldedighetsturnering, som vi kommer tilbake til.

Reidun Elise Aske Berg
senior@sandnesgolfklubb.no