Juniortreninger

Junior aktiv gruppe med tilbud til juniorer som er aktive, har spillerett og deltar på turneringer.
Treningstid: Tirsdager kl. 1700-1800. Range og eller småspilltrening. Når været er OK spiller vi 9 hull fra kl. 1800-2000.
Kostnader: Trening / junioravgift kr. 1000,- pr. år. Klubben sender ut regning pr. e-post.
Trener: Arne Ravndal (også leder for klubbens elitegruppe).

Junior treningsgruppe med treningstilbud til juniorer som har lyst til å lære mer om golf. Målsetning er å rekruttere nye juniorer til junior aktiv og videre også til junior elitegruppen.
Treningstid: Mandager kl. 1700-1800 Range, spill korthullsbanen og eller småspilltrening. Første treningsdag er mandag 11. April kl. 1700.
Kostnader: Trening/junioravgift kr. 500,- vår/høst. Regning sendes pr. mail fra klubben.
Trener: Kristian Bærheim
Påmelding: Møte opp kl. 1700 på mandager (med driving range maskinen) eller påmelding til post@sandnesgolfklubb.no

Eventuelle spørsmål kan sendes til tom.falch@sifab.no

BliMedJuniorgruppen2