Junior

SANDNES GOLFKLUBB – JUNIORGRUPPEN

Juniortrening 2018

Torsdag 3. mai blir første trening for våre juniorer.
Vi gleder oss til å ta i mot både kjente og nye! På grunn av stor påmelding, deler vi gruppen i to etter alder.
De yngste, fra 6-10 år, starter kl 17:00. De fra 12 og oppover, starter treningen kl 18:00. Begge gruppene trener ca en time.
De som har juniorer i begge gruppene kan velge hvilken gruppe som passer best, avtal med trener.
Første «trening» vil det bli mest informasjon og bli kjent med hverandre. Alle møter ved Proshoppen hvor vi vil ta i mot dere.

• De som har eget utstyr, tar det med. De som ikke har, kan låne av oss.
  • Flott med en tilbakemelding om noen trenger venstrehånd køller.
  • Husk at det er viktig å kle seg etter forholdene.

Treningene er gratis!

Eneste som må betales for er et ballkort som fås kjøpt i Proshoppen.
Priser på ballkort for juniorer 2018
Selve ballkortet koster kr. 100,- og kan fylles på med

• 10 bøtter med 30 baller i hver kr. 125,-
  • 20 bøtter med 30 baller i hver kr. 220,-
  • 30 bøtter med 30 baller i hver kr. 290,-

Kortet kan fylles på etter behov. Selve kortet kan brukes over lang tid.
For de som allerede er medlem i Sandnes Golfklubb og har scorekort, kan dette fylles på med baller.

Vi gleder oss til å se dere, velkommen alle!

Arild Ravndal
Trener
Tlf: 928 82 083

– Trening for nye juniorer i alderen 6 til 13 år
Er et treningstilbud for nye spillere som har lyst til å prøve/komme i gang med golf.
Vi setter opp nye grupper både vår og høst. Rekruttering til Turneringsgruppen skjer stort sett via junior treningsgrupper.

– Trening for viderekomne og turneringsgruppen
Et tilbud til juniorer som er aktive og deltar på turneringer lokalt/regionalt. Juniorer i denne gruppen må ha spillerett i Bærheim Golfpark, samt medlemskap i Sandnes Golfklubb.

Kostnader
Junior Spilleavgift på Bærheim Golfpark er kr. 2000,- / 3000,- og gir rett og tilgang til spill på både 18 og 6 hulls banen.
Klubb medlems kontingent på kr. 400,- gir juniorene mulighet til å delta på turneringer, tilgang til Golfbox, avgift til NGF. I tillegg mottar man Golfforbundets medlemsblad ”Norsk Golf”.

Retningslinjer for støtte/egenandel ifbm turneringer som ytes av klubben finnes på klubbens nettside (www.sandnesgolfklubb.no).

Arild Ravndal
arildravndal@gmail.com