Junior

SANDNES GOLFKLUBB – JUNIORGRUPPEN

Hei, alle juniorer!

Sandnes golfklubb vil satse på våre yngste. Har du lyst til å lære golf eller bli en bedre golfer?
Alle fra 8-19 år er hjertelig velkomne. Enten du er nybegynner eller allerede bra i gang med golfen.
Golf skal først og fremst være kjekt. Vi vil derfor prioritere det sosiale og dyrke leken med sporten.
Samtidig vil vi tilby leksjoner som også kan bidra til fremskritt, uansett eksisterende nivå.

Så, både til deg som ikke har tatt i en golfkølle før, og du som har lyst til å bli bedre: meld dere på, dette blir kjekt!

Treningene er gratis!

Eneste som må betales for er et ballkort som fås kjøpt i Proshoppen.

Vi setter opp treningstider når vi ser hvor mange som melder sin interesse.

Meld dere på til: post@sandnesgolfklubb.no

– Trening for nye juniorer i alderen 6 til 13 år

Er et treningstilbud for nye spillere som har lyst til å prøve/komme i gang med golf.
Vi setter opp nye grupper både vår og høst. Rekruttering til Turneringsgruppen skjer stort sett via junior treningsgrupper.

– Trening for viderekomne og turneringsgruppen
Et tilbud til juniorer som er aktive og deltar på turneringer lokalt/regionalt. Juniorer i denne gruppen må ha spillerett i Bærheim Golfpark, samt medlemskap i Sandnes Golfklubb.

Treningstidene kommer i løpet av april 2018

Kostnader
Junior Spilleavgift på Bærheim Golfpark er kr. 2000,- og gir rett og tilgang til spill på både 18 og 6 hulls banen.
Klubb medlems kontingent på kr. 400,- gir juniorene mulighet til å delta på turneringer, tilgang til Golfbox, avgift til NGF. I tillegg mottar man Golfforbundets medlemsblad ”Norsk Golf”.

Retningslinjer for støtte/egenandel ifbm turneringer som ytes av klubben finnes på klubbens nettside (www.sandnesgolfklubb.no).

Arild Ravdal
arildravndal@gmail.com