Elitegruppen

Elitegruppen har til oppgave å legge til rette og skape et miljø for de spillere i klubben der har lyst å se på golfen som mer enn en hobby. Vi vil med denne komité forsøke å fremme golfen som en idrett og støtte opp om de spillere som ønsker å representere Sandnes Golfklubb i lag og individuelle turneringer.

Gøran Sømme Haglund vant Garmin Norgescup i Fredrikstad.
Det er ikke bare lokalt Gøran herjer med sine to Regiontour-seiere hittil i årets sesong. I helgen vant han også Garmin Norgescup i Gamle Fredrikstad. Gøran lå på tredjeplass før sisterunden, to slag bak teten, men en gnistrende 68-runde bragte ham helt til topps. Gøran var eneste spiller under par på søndagen, og tre av hans fem birdies kom på de siste 5 hullene. Slik vinner man turneringer, meget sterkt. Stian Lund representerte også Sandnes, dessverre sendte en dårlig sisterunde ham 15 plasser nedover listene til en 39. plass.

Region Tour 2017

To Regiontourer har blitt arrangert så langt i år, og Sandnes Gk har tatt godt for seg av de gjeve plassene. På bildet over ser vi fra Egersund Open som ble spilt i helgen og hvor Sandnes Golfklubb tapetserte pallen og vel så det. Gøran Sømme Haglund vant suverent sin andre turnering for sesongen foran Stian Lund på andreplass.  Simen Nyland ble nr. 3 og Bent Arild Bærheim fulgte opp med en flott 4. plass.  Første Region Tour 2017 ble arrangert på Solastranden helgen 1.-2. april og i et meget sterkt felt vant Gøran Sømme Haglund på -6 foran Eirik Tage Johansen. Arne Ravndal ble T 3 og Stian Lund ble nr. 5.  Dameklassen på Solastranden ble vunnet av Caroline Berge fra Sola Gk, beste fra Sandnes GK ble Elin Malde på 7., mens Emily Lovise Gjerde og Thea Beathe Gjerde fulgte opp med henholdsvis 8. og 9. plass.

En meget god start på sesongen, og spesielt gratulerer til Gøran!  Forhåpentligvis har vi mye å glede oss til fremover også.

Oppsummering av 2015-sesongen
2015 har vært den beste sesong for Sandnes GK Elite herrer. Fantastiske resultater fra start til mål. Vi startet med seier på RTR 1, ved Marcus Eidelöf. Ny seier på RTR 2 ved Bent Arild Bærheim, før Gøran Sømme Haglund satte i gang og vant, Ogna, Preikestolen og til slutt RTR-finalen/KM, på Solastranden (i omspill med Marcus). I tillegg masse gode plasseringer av Sandnesspillerne (ingen nevnt, ingen glemt). På Norgescup 1 på, hjemmebane, fikk Marcus andre- og Arne Ravndal tredjeplass.
Marcus vant NorgesCup-finalen på Skjeberg, og sikret seg samtidig tittelen vinner NC OOM 2015! Årets høydepunkt, var imidlertid Lag-NM på Stavanger. Etter tre dager med fantastisk spill kunne vi gå opp på pallen og motta bronsemedaljer.

ElitegruppenLagNM2015
Tredjeplass Lag-NM 2015. Fra venstre: Jens Kryger (NPC), Marcus Eidelöf, Gøran Sømme Haglund, Arne Ravndal, Trym Falch og Edwin Rooyakkers.

Treningsleir Spania
Endel av Elitegruppen har vært på treningsleir i Spania. Frida Aase var med og hun har laget denne flotte filmen.

Kontaktmann
Arild Ravndal, – tlf. 928 82 083