Kjøp spillerett

Vilkår spillerett Bærheim Golfpark .

Nå kan du velge medlemsskapet som passer for deg!

Vi kan nå tilby ulike typer medlemsskap (bronse, sølv, gull, og gull pluss). Du velger den kategorien som er mest fordelaktig for deg. Se under hva de forskjellige medlemsskapene inneholder og hva de koster.

Les mer om disse endringene her.

Enda flere fordeler for deg!

Vi har forhandlet frem svært gode avtaler hos en rekke leverandører (butikker, restauranter, service, velvære etc.). Med fordelskortet kan du gjøre gode kjøp, både i form av faste rabatter og spesialtilbud. Her kan du og familien spare masse penger. Flere gode rabattordninger vil komme etter hvert. En av våre gode avtaler er med YX: 50 øre rabatt på gjeldende pumpepris (uansett hva pumpeprisen er).

Gi oss beskjed om du vil være bronse-, sølv-, gull eller gull pluss medlem, og spør oss gjerne om det er noe du lurer på.

• Pris spillerett/depositum kr 12 500 for hovedmedlem og kr 10 500 for ektefelle.
  • Spilleretten kan betales med kort i shopen, eller man kan ha 3 års autogirotrekk (kr 400 pr måned). Koster kr 1500 ekstra (ikke refunderbart)
  • Med Aftenbladkort får man kr 2000 i rabatt (kun en rabatt pr husstand)
  • Spilleretten kan selges tilbake til Bærheim Golfpark når som helst for det som den ble kjøpt for. Det gjelder også de som har månedlig trekk (omkostningene på kr 1500 refunderes ikke. Denne gjenkjøpsgarantien gjelder så lenge man har spilleretten.
  • Første året koster spilleavgiften kun kr 2500,- (normal pris kr 6200)
  • Spilleretten kan fryses så mange år man ønsker uten å betale avgift og med gjenkjøpsgarantien intakt.
  • Barn under 18 år kan være med gratis første året.

Juniorer

• Opp til 21 år og heltidsstudenter under 26 trenger ikke spillerett så lenge de er i denne kategorien. Årlig avgift 2016:
  • Barn opptil 18 år kr 2000
  • Ungdom 18-21 år: kr 3000
  • Studenter: kr 3300

Informasjon om juniortrening.

Medlemskap klubb

I tillegg til spilleretten og spilleavgift må man ha medlemskap i en golfklubb. Sandnes Golfklubb har Bærheim Golfpark som sin hjemmebane, se mere informasjon her på hjemmesiden under klubb/medlem. Alle som spiller på en norsk bane må være medlem av en golfklubb registrert i Norges Golfforbund.

Bli medlem i Sandnes golfklubb

Inkludert i Spilleavgift 2016

Man kan spille ubegrenset på hovedbanen.

Rangeballer

Man kan slå ubegrenset med rangeballer. Rangekortet lastes opp med 10 bøtter om gangen.

Fellestreninger med instruktør

Det er 30 timer gratis fellestreninger med instruktør i sesongen. Ingen påmelding, kun oppmøte. Veldig god mulighet til å bli mye bedre etter kurset. Hver fredag sendes ut neste ukes treninger med tider, instruktør og innhold i timene.

Ådne golfakademi

En egen golfskole i tillegg til fellestreningene der vi fokuserer på forskjellige deler av spillet som putting, chipping, bunker, pitching, spill på bane, forskjellige teknikker sving, rytme i svingen, oppstilling, grep etc. Mye å lære her.

Private instruksjonstimer

Man får 10 instruksjonstimer a 30 minutt med den instruktør man ønsker. Alle privattimer bookes via Monica post@golfmanagement.no. Man får et klippekort som gis instruktøren som signerer på dette. Timene trenger ikke brukes første året

Banespill med fadder

Vår populære fadderordning gjør det mulig å spille med 3 andre nybegynnere og et hyggelig medlem av klubben. For å bli med send mail til Monica post@golfmanagement.no så tar hun kontakt for neste å sette deg opp i en gruppe en dag som passer. En veldig god måte å komme i gang med banespill på.

Mandags spill

Hver mandag kveld ( i sesongen) fra kl 1730 er hull 1 på banen reservert nybegynnere. Da har vi også med en veileder. Fantastisk god mulighet for å få instruksjon på banen og bli bedre på banespill. For å bli med på mandagene så må man melde seg på til post@golfmanagement.no innen mandag kl 1200. Startliste får du på mail før kl 1500. Det spilles 9 hull fra nybegynnerteestedene.

Leie av utstyr

Første året man har spillerett kan man låne utstyr gratis. Man kan også kjøpe Olyo nybegynnersett (helsett og halvsett) med kr 500 i rabatt hele dette året.