Kjøp medlemskap bane

Vilkår medlemskap Bærheim Golfpark .

Nå kan du velge medlemsskap som passer for deg!

Vi kan nå tilby ulike typer medlemsskap (bronse, sølv, gull, og gull pluss). Du velger den kategorien som er mest fordelaktig for deg. Se under hva de forskjellige medlemsskapene inneholder og hva de koster.

Les mer om disse endringene her.

Gi oss beskjed om du vil være bronse-, sølv-, gull eller gull pluss medlem, og spør oss gjerne om det er noe du lurer på.

Juniorer

• Opp til 21 år og heltidsstudenter under 26 trenger ikke medlemskap så lenge de er i denne kategorien. Årlig avgift 2017:
  • Barn opptil 18 år kr 2000
  • Ungdom 18-21 år: kr 3000
  • Studenter: kr 3300

Informasjon om juniortrening.

Medlemskap klubb

I tillegg til å ha medlemskap på banen (Bærheim Golfpark), må man ha medlemskap i en golfklubb. Sandnes Golfklubb har Bærheim Golfpark som sin hjemmebane, se mere informasjon her på hjemmesiden under klubb/medlem. Alle som spiller på en norsk bane må være medlem av en golfklubb registrert i Norges Golfforbund.

Bli medlem i Sandnes golfklubb

Inkludert i medlemskap på banen 2017

Man kan spille ubegrenset på hovedbanen.

Rangeballer

Man kan slå ubegrenset med rangeballer. Rangekortet lastes opp med 10 bøtter om gangen.

Fellestreninger med instruktør

Det er 30 timer gratis fellestreninger med instruktør i sesongen. Ingen påmelding, kun oppmøte. Veldig god mulighet til å bli mye bedre etter kurset. Hver fredag sendes ut neste ukes treninger med tider, instruktør og innhold i timene.

Ådne golfakademi

En egen golfskole i tillegg til fellestreningene der vi fokuserer på forskjellige deler av spillet som putting, chipping, bunker, pitching, spill på bane, forskjellige teknikker sving, rytme i svingen, oppstilling, grep etc. Mye å lære her.

Private instruksjonstimer

Man får 10 instruksjonstimer a 30 minutt med den instruktør man ønsker. Alle privattimer bookes via Monica post@golfmanagement.no. Man får et klippekort som gis instruktøren som signerer på dette. Timene trenger ikke brukes første året

Banespill med fadder

Vår populære fadderordning gjør det mulig å spille med 3 andre nybegynnere og et hyggelig medlem av klubben. For å bli med send mail til Monica post@golfmanagement.no så tar hun kontakt for neste å sette deg opp i en gruppe en dag som passer. En veldig god måte å komme i gang med banespill på.

Mandags spill

Hver mandag kveld ( i sesongen) fra kl 1730 er hull 1 på banen reservert nybegynnere. Da har vi også med en veileder. Fantastisk god mulighet for å få instruksjon på banen og bli bedre på banespill. For å bli med på mandagene så må man melde seg på til post@golfmanagement.no innen mandag kl 1200. Startliste får du på mail før kl 1500. Det spilles 9 hull fra nybegynnerteestedene.

Leie av utstyr

Første året man er medlem kan man låne utstyr gratis. Man kan også kjøpe Olyo nybegynnersett (helsett og halvsett) med kr 500 i rabatt hele dette året.