Kjøp medlemskap bane

Vilkår medlemskap Bærheim Golfpark .

Nå kan du velge medlemsskap som passer for deg!

Vi kan nå tilby ulike typer medlemsskap (bronse, sølv, gull, og gull pluss). Du velger den kategorien som er mest fordelaktig for deg. Se under hva de forskjellige medlemsskapene inneholder og hva de koster.

Juniorer/Studenter

• Barn opptil 18 år kr 2000 u/rangeballer og kr 3000 m/rangeballer
  • Ungdom 18-21 år: kr 3000 u/rangeballer og kr 4000 m/rangeballer
  • Studenter: kr 3300 u/rangeballer og kr 4400 m/rangeballer

Informasjon om juniortrening.

Medlemskap klubb

I tillegg til å ha medlemskap på banen (Bærheim Golfpark), må man ha medlemskap i en golfklubb. Sandnes Golfklubb har Bærheim Golfpark som sin hjemmebane, se mere informasjon her på hjemmesiden under klubb/medlem. Alle som spiller på en norsk bane må være medlem av en golfklubb registrert i Norges Golfforbund.

Bli medlem i Sandnes golfklubb

Inkludert i medlemskap på banen 2018

Man kan spille ubegrenset på hovedbanen.

Fellestreninger med instruktør

Det er 20 timer gratis fellestreninger med instruktør i sesongen. Ingen påmelding, kun oppmøte. Veldig god mulighet til å bli mye bedre etter kurset. Hver fredag sendes ut neste ukes treninger med tider, instruktør og innhold i timene.

Ådne golfakademi

En egen golfskole i tillegg til fellestreningene der vi fokuserer på forskjellige deler av spillet som putting, chipping, bunker, pitching, spill på bane, forskjellige teknikker sving, rytme i svingen, oppstilling, grep etc. Mye å lære her.

Mandags spill/trening

Hver mandag ettermiddag/kveld kan nybegynnere få instruksjon, spille korthullsbanen, eller spille 9 hull på hovedbanen. Fra kl 1730 er hull 1 på hovedbanen reservert kun nybegynnere. Det er med flere veiledere på mandagene. Veldig kjekt opplegg! For å bli med på mandagene så må man melde seg på til post@golfmanagement.no innen mandag kl 1200. Startliste får du på mail før kl 1500. Det spilles 9 hull fra nybegynnerteestedene. Skal du kun delta på treningene, så husk å informer om det når du melder deg på.