Golfkurs

Gratis golfkurs

Ukeskursene går over 4 dager, mandag-torsdag kl 1700-1900.
Helgekursene går over 2 dager fredag kl 1700-1900 og lørdag kl 1000-1630.

Kurset er på 8 timer og er en innføring i golfsporten. I tillegg til dette praktiske kurset må man ta et teorikurs som går over 1 kveld (2 timer) samt delta på banespill (2 timer). Man trenger ikke lenger å ta teoriprøve og baneprøve. Man tar kurs, deltar kun på teorikurs og banespill og så er man klar til å spille på banen!

For påmelding til praktisk kurs fyll inn skjemaet og send inn:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ønsker ukeskurs eller helgekurs

Hvilken uke ønsker du å gå på kurs?

TEORIKURS:
Påmelding til disse gjøres ved å sende mail til Proshop på proshop@golfmanagement.no, eller ved å skrive seg opp på listen som henger på tavlen i gangen på klubbhuset.

Veien til Golf Banespill
Det henger lister på tavlen i klubbhuset over tider for å ta dette også. Skriv deg opp her, eller kontakt proshop på mail eller telefon. Det er også mulighet for å ta dette på dagtid, skriv deg så opp på listen over de som ønsker det, så vil du bli kontaktet. Husk å opplys om din mailadresse.

(Kurspakken koster normalt kr 1.500,-)

Tlf proshop: 959 15 031

Når man har begynt å spille golf angrer man bare på en ting – at man ikke begynte før!

Velkommen til golfkurs på Bærheim Golfpark!

Lagre